diumenge, 25 de març del 2012

Iberia Express comença a operar el diumenge des de 25 euros el trajecte

Iberia ha presentat aquest matí la seva nova filial de baix cost, Iberia Express, que arrenca des de Madrid diumenge que ve amb vols a Mallorca, Alacant, Màlaga i Sevilla.

L'aerolínia de baix cost d'Iberia per a curt i mig radi, Iberia Express, iniciarà les seues operacions diumenge a quatre destinacions nacionals-Palma de Mallorca, Alacant, Màlaga i Sevilla-amb preus de llançament a partir de 25 euros.
Iberia Express també llançarà una campanya, que durarà cinc dies, amb ofertes a partir de 45 euros per als vols a les illes Canàries, que començaran al juny, i de 59 euros per als europeus, que començarà a operar entre juny i setembre.
El vol inaugural enllaçarà Madrid amb Alacant, ha anunciat el conseller delegat d'Iberia Express, Luis Gallego, en l'acte de presentació de la nova companyia, en què ha avançat els diferents trajectes que cobrirà l'aerolínia en la temporada d'estiu. En total, Iberia Express operarà en aquesta època 17 vols, 12 dels quals seran nacionals i cinc a destinacions europees.
Tanmateix, els bitllets no es podran comprar a la pàgina web d'Iberia Express fins a la setmana i de moment només es distribueixen a través dels canals de venda d'Iberia, ha indicat.
El proper mes de maig Iberia Express sumarà noves destinacions des de Madrid que seran a Vigo, Lanzarote, Granada, Menorca i Eivissa, i per als mesos de juny i juliol iniciarà els seus vols a Europa, a destinacions com Dublín, Riga, Nàpols (Itàlia) i Míkonos (Grècia).
 Al mercat domèstic està previst que al juny se sumin els aeroports de Santiago de Compostel · la i Fuerteventura i La Palma, i al setembre Amsterdam.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada